over ons

passe partout

Passe Partout Art Company is vanuit een ongekende passie voor kunst opgericht door Thomas Nijbroek en Tim Brienen. Bij Passe Partout kun je niet alleen terecht voor ‘High End’  hedendaagse kunst maar ook voor de service die u  kan verwachten van een kunstgalerie. Wij richten ons op kwaliteit, service, transparantie en innovatie.

Wij verkopen ‘High End’ hedendaagse kunst. Door samen te werken met een selectie van kunstenaars die zich verkeren in het hogere segment, biedt Passe Partout kunstwerken aan van hoog niveau.

 

Tim & Thomas

Waarom een online galerie?

Wij geloven in de kracht van online verkoop. Gezien de ontwikkelingen en het belang van het internet met betrekking tot het bedrijfsleven zien wij veel potentie in de online verkoop van kunst. Op deze manier kan de klant op overzichtelijke wijze de gehele kunstcollectie bekijken en daarnaast doelgericht zoeken naar het kunstwerk waar hij of zij naar op zoek is.

wij streven daarbij altijd naar de hoogste kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We streven daarbij altijd naar kwaliteit. Niet Alleen in ons aanbod maar ook in de service en onze comminucatie in klantencontact. Wij bieden dan ook een uiteenlopende collectie van gepassioneerde en hedendaagse kunstenaars die aan de kwaliteit standards voldoen en dat is ook zeker te zien in het werk.

Thomas Nijbroek

Thomas Nijbroek

Founder / Artist Agent

Ik ben artist agent binnen Passe Partout. Ik begeleid de kunstenaar in de samenwerking. Doormiddel van duidelijke afspraken en eerlijkheid zorgt dit voor een fijne en langdurige samenwerking. Door mijn ongekende passie voor kunst en een passie voor ondernemen zorg ik er voor dat zowel de kunstenaar als Passe Partout veel plezier ervaart in het aan de man brengen van hedendaagse kunst.

Tim Brienen

Tim Brienen

Founder / Sales Director

Binnen Passe Partout ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en de communicatie naar onze klanten. Door eerlijk en transparant te communiceren met de klant zorg ik er voor dat alles wat betreft de aankoop van een kunstwerk in goede banen wordt geleid. Vanaf jongs af aan heb ik al een passie voor kunst. Dit is voor mij de mooiste manier om van mijn passie, mijn werk te maken.

Meer weten over ons of Passe Partout?

Ben je benieuwd naar wie wij zijn, heb je een vraag over een kunstwerk dat jij op het oog hebt of wil je meer weten over onze services? Neem dan even contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar.

Ben jij een kunstenaar en wil je weten wat Passe Partout voor jou kan betekenen? Ook dan kun je ons bellen of e-mailen. Wij kijken er naar uit om jou vragen te mogen beantwoorden.