Imming logistics

Veilig vervoer van uw kunst

Veilig vervoer door Immings Logistics Fine Art

Door onze nauwe samenwerking met Imming Logistics Fine Art worden de werken die u bestelt veilig en verzekerd bij u op locatie afgeleverd en uitgepakt door ervaren art handlers.

De kunst van gespecialiseerd vervoer

Het vervoer van kunstwerken is niet zomaar een transport. Dat weet u als geen ander. Of deze nu over de weg, over zee of door de lucht vervoerd worden. Imming Logistics Fine Art zorgt altijd voor de hoogste bescherming. Om kwetsbare objecten voor u over de weg te vervoeren hebben de moderne wagens van Imming Logistics tal van bijzondere eigenschappen, zoals klimaat- en temperatuurcontrole, luchtvering en bekleding van de laadruimte. Hiermee bieden wij u de zekerheid van een feilloos vervoer van A naar B. En eventueel ook weer terug. Zoals u het wilt: op tijd en in perfecte staat. Dat noemen wij KUNST IN TRANSPORT.

Met een grenzeloos netwerk van agenten

Ook het internationale transport van kunst is voor Imming Logistics Fine Art geen probleem. Imming Logistics Fine Art beschikt over een groot internationaal netwerk van agenten en collega kunsttransporteurs. Zo werken zij samen met onder andere kunsttransporteurs in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië en Frankrijk. Maar ook overzee, zoals in Japan, de Verenigde Staten of Australië. Dankzij deze contacten bent u altijd verzekerd van een vlekkeloos en efficiënt internationaal transport.

Meer informatie over Imming Logistics Fine Art? bekijk de website: www.imminglogistics.nl